Idealna lokalizacja
ul. Sielska 4A
10—802 Olsztyn
Polska
Sylwester w Olsztynie - niezapomniany bal w Hotelu Omega.
Przygotuj się na noc pełną wrażeń, radości i niekończących się wspomnień. Nasz hotel to idealne miejsce, aby w wielkim stylu powitać Nowy Rok.
Dzięki wyjątkowej obsłudze gwarantujemy, że Twój pobyt u nas będzie po prostu niezwykły. Od chwili wejścia do naszego eleganckiego lobby zostaniesz powitany ciepłą gościnnością i przyjazną atmosferą. Nasze dobrze wyposażone pokoje zapewniają wygodną i relaksującą przystań, pozwalającą odpocząć i nabrać sił przed nadchodzącą uroczystością. Gdy zegar wybije północ, dołącz do nas i weź udział w spektakularnej uroczystości w naszej wielkiej sali balowej. Zanurz się w tętniącej życiem atmosferze, przetańcząc całą noc przy magicznej muzyce naszego Event Rules , w otoczeniu przyjaciół i bliskich. Rozkoszuj się wyśmienitą kolacją przygotowaną przez naszych utalentowanych szefów kuchni, zawierającą szereg wykwintnych dań, które zaspokoją Twoje kubki smakowe. Wznieś kieliszek szampana i wznieś toast za nowy początek, otoczony śmiechem i radością. Gdy noc trwa, zanurz się w olśniewającym pokazie sztucznych ogni, który rozświetla niebo, tworząc magiczną atmosferę. Uchwyć te cenne chwile z bliskimi i stwórz wspomnienia, które zostaną na całe życie.
W Hotelu Omega dokładamy wszelkich starań, aby Twój bal sylwestrowy był naprawdę wyjątkowy. Od troskliwego personelu po starannie dobrane udogodnienia — każdy szczegół został zaprojektowany tak, aby przekraczać Twoje oczekiwania.
Rozpocznij nowy rok w najbardziej niezapomniany sposób, wybierając Hotel Omega na Bal Sylwestrowy 2024/2025. Zarezerwuj swój pobyt już teraz i przygotuj się na przyjęcie przyszłości z otwartymi ramionami.
Zaczynamy o godzinie 20:00, kończymy o 4:00!
Cena - 449 zł za osobę
Oferta balu zawiera:
MENU:
Karczek wołowy długo pieczony w jałowcowym sosie / kluski śląskie / winne buraczki / piklowana cebula czerwona
Żurek staropolski na wędzonych żebrach z białą kiełbasą
Flaki po kurpiowsku
Gulasz z jelenia z leśnymi grzybami w ciemnym sosie
Gęsie żołądki w azjatyckim stylu z warzywami stir-fry w sosie śliwkowym
Dorsz w pieczony z sosem królewieckim i fasolką szparagową
Kotleciki warzywne w sosie paprykowym z polskim serem Emilgrana
Pęczotto z warzywnym brunoise
Ziemniaki z masłem i koperkiem
Ziemniaki francuskie pieczone w łupinie z przyprawami
Kluski szare ze skwarkami, wędzonym twarogiem i szczypiorem
Warzywa korzeniowe pieczone z dynią w korzennych przyprawach
Brokuł blanszowany z prażoną na maśle bułką tartą
Tatar wołowy z dodatkami
Tatar ze śledzia po prusku
Płoć w occie
Sery z regionalnych serowarni
Deski wędzonych specjałów z Warmińskiej wędzarni
Mięsa i wędliny własnego wyrobu
Sałatka jarzynowa z wędzonym pstrągiem
Sałata rzymska z sosem Anchois, grzankami i grillowanym kurczakiem
Sałatka a la Waldorf
Śledzie w 3 odsłonach
Surówki
Kiszonki od Roberta
Ciasto lawendowe / tarta cytrynowa / ciasto biszkoptowe z truskawkami / szarlotka ze słonym karmelem / monoporcje w trzech smakach / ptyś z kremem / donuty w czterech wersjach
Wódka / wino / napoje gazowane / soki / woda / kawa / herbata