Hotel Omega, Olsztyn
cms.banner_img

St. Andrew's Day

Przyjazd 03 gru '24
Wyjazd 04 gru '24

Bal Andrzejkowy 2024

Już 30 listopada spędź z nami Bal Andrzejkowy 2024 rWspólne będziemy szukać Andrzeja !

Jesteśmy przekonani, że myśleliście już o tym wydarzeniu. Z rozmów oraz opinii, które od Was otrzymujemy, wynika, że myśląc "Andrzejki", w Waszej głowie przede wszystkim pojawia się Hotel Omega! Bardzo to doceniamy, dlatego, jak co roku chcemy stworzyć niezapomnianą atmosferę. Nasz hotel wypełni zapach wspaniałych dań autorstwa Szefa Kuchni Piotra Kowalczyka, klimatyczna muzyka pod wodzą ekipy Dj & Wodzirej oraz nasza Obsługa, która będzie do Waszej dyspozycji na każdym kroku.

Jest nam niezmiernie miło, że organizowane przez nas Bale cieszą się tak dużą popularnością. Korzystając z tej okazji oraz ogromnej przestrzeni naszych sal bankietowych położonych od strony jeziora - zrobimy największe Andrzejki w Olsztynie! Będzie nam niezmiernie miło Was gościć.

Oferta zawiera:

  • wspólne poszukiwanie Andrzeja

  • autorskie menu Szefa Kuchni Piotra Kowalczyka bazującego wyłącznie na regionalnych produktach. Danie główne serwowane / bufet dań gorących / bufet dań zimnych / bufet słodkości

  • napoje bez limitu: kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane

  • powitalny kieliszek prosseco

  • oprawa muzyczna - Dj & Wodzirej

  • nocleg dodatkowo płatny w promocyjnej cenie: 350 zł / pokój 2-osobowy ze śniadaniem

  • bezpłatny parking

Termin: 30/11/2024 r

Godziny realizacji balu: 19:00 - 03:00

Cena: 299 zł za osobę

MENU

DANIE GŁÓWNE SERWOWANE

  • Placek ziemniaczany z wolno pieczoną karkówką, sosem podgrzybkowym, karmelizowaną kolorową marchewką  i polskim serem Emilgrana

BUFET GORĄCY

  • Flaczki kurpiowskie na mostku wołowym
  • Krem z dyni na mleku kokosowym z karmelizowanymi pestkami dyni
  • Dorsz pieczony z masłem ziołowym i czarną soczewicą z warzywami
  • Duszone poliki wieprzowe w sosie z pieczoną papryką i szalotkami
  • Szare kluski z wędzonym twarogiem i skwarkami z warzyw korzeniowych i szczypiorem
  • Ziemniaczane  Gratin,  sos serowy z pieczoną dynią i szpinakiem
  • Ziemniaki francuskie w emulsji maślanej z koperkiem 
  • Fasolka szparagowa z prażoną bułką tartą na maśle

BUFET ZIMNY

  • Tatar wołowy z cebulą, kiszonym ogórkiem i grzybami marynowanymi
  • Tatar z tuńczyka z chilli, sezamem i wakame
  • Tatar z trzech rodzajów pomidora i kaszy jaglanej z dodatkami
  • Śledzie w śmietanie z cebulą i jabłkiem Szara Reneta
  • Śledzie z solą wędzoną i pieczonymi burakami
  • Boczniaki po kaszubsku (wariacja na temat śledzia po kaszubsku)
  • Deska regionalnych serów z domowymi konfiturami
  • Mięsa pieczyste i pasztety własnego wyrobu
  • Piernikowa sałatka ze śledzia i buraków
  • Sałatka z arbuza, rukoli i fety z dresingiem miętowym
  • Sałatka z kuskusu perłowego z zielonym pesto, brokułami i serem Emilgrana
  • Sałatka Cezar z razowym makaronem i grillowanym kurczakiem i sałatą rzymską
  • Surówka z buraków z cebulą
  • Surówka Tangyslaw z czerwonej kapusty

SŁODKI STÓŁ

  • Torcik z gorzką czekoladą i pomarańczami
  • Ciasto lawendowe z gruszką
  • Torcik z rabarbarem i bezą
  • Sernik nowojorski z brownie
  • Tarta cytrynowa z owocami
  • Torcik Oreo
background
cms.image cms.image

Idealna lokalizacja

ul. Sielska 4A
10—802 Olsztyn
Polska

2 h
z Warszawy
1,5 h
z Trójmiasta
2 km
do centrum Olsztyna
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close